Dieta favorită

fructe și fructe de pădure pentru dieta ta preferată

Recent, această metodă de slăbire devine din ce în ce mai populară, datorită duratei și eficacității sale scurte. La urma urmei, așa cum demonstrează recenziile, dieta Favorită în doar o săptămână vă permite să scăpați de 5-10 kg, în funcție de greutatea inițială. Cu toate acestea, înainte de a simți asupra ta rezultatele Dietei Favorite, ar trebui să-ți evaluezi sobru voința și starea de sănătate, deoarece pentru organism această metodă de a pierde în greutate este un adevărat stres și un test.

Deci, dieta iubit este calculată pentru 7 zile, timp în care alimentația are loc conform unei scheme speciale:

 • 1, 3 și 6 zile - băutură. Este permisă utilizarea oricărui lichid în orice cantitate, bulion, chefir, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, diverse ceaiuri sunt deosebit de potrivite în aceste zile.
 • Ziua 2 - legume. După cum ați putea ghici, orice legume și în orice cantitate sunt permise în această zi, dar este recomandabil să evitați cartofii, preferând varza, castraveții, ardeii, morcovii și roșiile.
 • Ziua 4 - fructe. În această zi a dietei Iubite, sunt permise doar fructele, în timp ce se recomandă să se concentreze pe astfel de arzători de grăsimi naturale precum kiwi, grepfrut și ananas. Portocalele și merele vor fi, de asemenea, potrivite în această zi.
 • Ziua 5 - proteine. Este timpul să mulțumească organismul cu alimente proteice, pe care nu le-a primit în zilele precedente ale Dietei Favorite. Alimente precum carnea de pui, iaurtul, ouăle, brânza de vaci, peștele, nucile și mazărea au un conținut ridicat de proteine în compoziția lor.
 • Ziua 7 - ieșire din dietă. Pentru această zi este oferit un meniu individual care îndeplinește cerințele unei alimentații echilibrate.

Pentru ca rezultatele dietei Iubite să fie cât mai pozitive, sucurile nu trebuie abuzate în zilele de băut, iar salatele făcute într-o zi de legume trebuie asezonate cu smântână sau maioneză. Pe tot parcursul dietei, alcoolul, sarea și zahărul sunt interzise.

Exemplu de meniu de dietă Favorit 7 zile

În recenziile dietei Iubite, puteți găsi multe exemple de meniuri compilate în conformitate cu planul nutrițional recomandat, iată unul dintre ele:

 • Prima zi. La micul dejun, puteți bea un pahar de chefir și ceai neîndulcit. Pentru prânz, bulionul de pui nesărat va fi potrivit - 200 g sunt suficiente. Iaurtul (150 g) este potrivit ca gustare de după-amiază, dar pentru cină ar trebui să te limitezi la un pahar cu lapte. Ceaiul neîndulcit este permis pe tot parcursul zilei.
 • A doua zi. Micul dejun din această zi a dietei preferate este puțin probabil să fie „regal", deoarece ar trebui să fie limitat la legume, cum ar fi două roșii. La prânz, puteți mânca o salată făcută din varză, castraveți și ierburi, ușor asezonată cu ulei vegetal. Doi castraveți vor înlocui o gustare de după-amiază, dar va trebui să cinați cu o salată de castraveți, ardei dulci și ierburi.
 • A treia zi. Următoarele băuturi pot fi distribuite în 200 g pe tot parcursul zilei: un milkshake și ceai neîndulcit la micul dejun, lapte pentru un al doilea mic dejun, bulion de pui la prânz, chefir pentru o gustare de după-amiază și lapte pentru cină.
 • A patra zi. Mijlocul mult așteptat al Dietei Favorite de 7 zile ar trebui să se distingă printr-o abundență de fructe, așa că două portocale la micul dejun, un grapefruit la prânz, o salată de fructe de portocale, mere și kiwi la prânz, un măr și o peră pt. ceaiul de după-amiază și grepfrutul pentru cină vor fi destul de potrivite.
 • A cincea zi. Apropo, în această zi vor fi două ouă la micul dejun. În timpul celui de-al doilea mic dejun, puteți savura pește fiert (200 g), dar pentru prânz sunt potrivite mazărea (100 g) și carnea de pui fiartă (150 g). O gustare de după-amiază poate fi reprezentată de brânză de vaci (100 g), iar cina - brânză în aceeași cantitate.
 • A șasea zi. În timpul zilei, puteți bea în siguranță 200 g din următoarele băuturi: pentru micul dejun - chefir și ceai neîndulcit, al doilea mic dejun - suc de grepfrut, prânz - bulion de pui, gustare de după-amiază - milkshake, cină - lapte.
 • A șaptea zi. Pentru a ieși din dieta Iubită, este oferit un meniu special, conform căruia la micul dejun trebuie consumate două ouă, spălate cu o ceașcă de ceai verde. Al doilea mic dejun ar trebui să fie limitat la orice fructe. La prânz, se recomandă să consumați o supă ușoară, pentru prepararea căreia puteți folosi orez sau hrișcă. O gustare de după-amiază este asemănătoare cu un al doilea mic dejun, iar pentru cină este permis să mănânci o salată de legume, în timp ce, împreună cu adăugarea de ulei vegetal, este permisă utilizarea sării.

Vă reamintim că meniul propus nu este obligatoriu - fiecare își poate crea propriul, ghidându-se după principiile Dietei Favorite.

Contraindicații la dieta Favorit

Timp de 7 zile, dieta iubită nu numai că va pierde semnificativ în greutate, ci și va reduce volumul stomacului, va curăța corpul de toxine. Cu toate acestea, astfel de rezultate încurajatoare ale Dietei Favorite pot fi costisitoare pentru persoanele cu diferite boli cronice, cărora această metodă de slăbire este contraindicată. De asemenea, soarta tentantă nu ar trebui să fie pentru persoanele care suferă de gastrită, colită, boli ale inimii, ficatului sau rinichilor, tulburări de alimentație, precum și celor care au tendința de a supraalimenta emoțional.

Cu tendinta de constipatie, inainte de a incepe dieta Iubita, ar trebui sa curatati intestinele fie luand un laxativ, fie folosind clisme. În caz contrar, toxinele rămase în intestine vor otrăvi organismul, care va apărea sub formă de sănătate precară și dureri de cap.

Datorită faptului că Dieta Favorită este o modalitate destul de dificilă de a pierde în greutate, nu este recomandat să o repeți mai devreme decât după trei luni. Dacă este nevoie să o extindeți, atunci puteți pur și simplu să rămâneți la meniul zilei a 7-a timp de câteva zile. În orice caz, pentru ca rezultatele Dietei Favorite să nu dispară, se recomandă limitarea conținutului de calorii al alimentelor consumate în termen de o lună de la finalizarea acesteia.