Instructiuni de folosire KETO Complete

Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor KETO Complete

Cum să luați corect KETO Complete

Pentru un rezultat eficient, utilizarea corectă și continuă a capsulelor joacă un rol important. Capsulele KETO Complete, care declanșează cetoza pentru arderea grăsimilor, sunt consumate în timpul meselor cu multă apă. Doza necesară este de 1 capsulă pe zi. Pentru a obține un rezultat eficient, producătorul sfătuiește să urmeze instrucțiunile, unde este scris cum să utilizați produsul, să schimbați dieta meniului, să adăugați mai mult exercițiu.

Producătorul a adăugat compoziției doar substanțe naturale și oligoelemente, astfel încât să îl putem recomanda în siguranță tuturor celor care suferă de kilograme în plus și doresc să scape de grăsimile stagnante.

Indicații și contraindicații

Obezitatea nu este doar urâtă, ci și nesănătoasă. Pentru a elimina semnele laterale asociate creșterii în greutate, nutriționiștii recomandă punerea în ordine a corpului. Indicații pentru administrarea pastilelor:

  1. Cu apetit crescut.
  2. Pentru normalizarea greutății.
  3. Cu tendință la obezitate.

Comprimatele nu trebuie administrate în timpul sarcinii, alăptării și în prezența intoleranței personale. Înainte de a începe tratamentul, trebuie să consultați un medic în Moldova.